Responsive knapp
46-facebook-512
OLA BREMNES

PÅ NORD

19de juni 2021 utgir Spell Musikk a albumet «På nord». Det er opptak fra en konsert i Harstad i 2003 og består av 14 sanger. Melodiene har Ola Bremnes skrevet, mens tekstene er det maleren Karl Erik Harr som står for.

Begge tar publikum med på en variert hurtigrutetur i tid og rom nordpå. Her møter du marmel og draug, nordlandsbåter, malere på en snurr, hjemlengsel, sorg og glede om hverandre.

Sterke bilder i skiftende lys, tekster skrevet av en person som er benådet med en voldsom skaperkraft og formidlingsglede. Kulturhistorie av beste merke...

På konserten I Harstad fikk de betydelig bør av noen av våre fremste musikere her nord:Gruppa Arctimus fra Musikk i Troms. Det er Erika Tooth, fiolin, Runa Bergsmo, cello og Ann Sofie Godø,piano. Johannes Eick spiller kontrabass på opptaket. Ola synger og spiller gitar, og Karl Erik Harr med som engasjert forteller.

De feiende fine arrangementene er ved Arne Dagsvik. Her har han overgått seg selv!

Opptakene er gjort og bearbeidet av Are Simonsen fra Store Studio i Bodø. De har lenge ligget i Lofokista til Ola, men nå var det virkelig på tide å få ut godsakene! Først med en fysisk CD (i begrenset opplag, designet av Ida Larmo). Senere skal sangene ut på de digitale plattformene, og tekstene blir lagt ut
på hjemmesiden til Ola.

Albumet ble sluppet som en stor overraskelse ved åpningen av sommersesongen for Karl Erik Harr-museet på Kjerringøy lørdag 19de juli,- ikke en gang maleren selv hadde en anelse om begivenheten!