Responsive knapp
46-facebook-512
OLA BREMNES

STORMTID (album)
heter kommende album med sangeren og sangskriveren Ola Bremnes. Det slippes i slutten av oktober 2022, en tid på året da det vanligvis er høysesong for heftige vinder ved kysten.

På albumet har Ola en samling turbulente fortellinger som peker ut over seg selv og knytter an til vår egen tid. En tid vi alle opplever som svært urolig og usikker. En tid der vi må ta innover oss at alt ikke nødvendigvis blir bra til slutt.

Sånn er livet, men vi trenger ikke å ta livet av håpet av den grunn. Håpet om at en storm tar slutt, at en brann slukner, at varme vinder varsler vår og at vi skal ses igjen en vakker dag.

De ni sangene på «Stormtid» løftes frem av noen av våre fineste musikere:
Ragnhild Furebotten (fele), Tore Bruvoll (gitarer), Terje Nohr Olsen(gitarer), Petter Unstad (bass), Arnfinn Bergrabb(tromer), Elisabet Nesset(trommer), Kristin Skaare (piano).
Produsenten heter Lars Bremnes, og teknisk ansvarlig er Are Simonsen. Flere av disse har Ola samarbeidet tett med i årevis.

Sangene er, som så ofte før, innspilt i Store Studio i Bodø. Dette albumet hører kanskje ikke hjemme i kosekroken, men har en nerve som ganske sikkert vil holde lytteren i et fast grep. Spenn fast redningsvestene!

STORMTID (konsert)
i Lofoten kulturhus: Ola Bremnes slipper en plate med samme navn og gir en forrykende konsert i hjembyen lørdag 29 oktober. Urpremiere!
«Dette har jeg bestandig drømt om» sier Ola.
«Komme hjem med det absolutt beste jeg har å by på.
Sammen med de flotteste musikerne jeg kan tenke meg».
Albumet er rykende ferskt og består av ni turbulente fortellinger som Ola gjennom et langt kunstnerliv har kommet over og hatt lyst til å lage sanger av. Sanger som berører og knytter an også til oss og vår egen dramatiske tid. Det hele sydd sammen til ei stor musikalsk fortelling som aktiverer både gåsehud og godfot.
Og til å hjelpe seg med å løfte fortellinga opp i de stormfulle høyder, har han med seg skuespilleren Marit Adeleide Andreassen,- også hun en svært profilert Svolværing med mange store roller bak seg både på film og scene.

Ola greier ikke å skjule sin begeistring:
«Marit er rett og slett rå. Bare å glede seg, folkens!»
«Stormtid» er musikeren, sangeren og fortelleren Ola Bremnes i sitt ess.
Publikum i Lofoten Kulturhus går en stor begivenhet i møte!
På scenen stiller foruten Ola, forøvrig «Årets Svolværing», dette stjernelaget:
Tore Bruvoll (gitarer),Petter Unstad(bass), Julie Alapnes(fele),Ole Jakob Larsen(trommer) og Kristin Skaare (tangenter). Lydmagiker Are Simonsen er også med.

Selve albumet er produsert av Olas bror, Lars Bremnes. Siden det skal slippes i hjemtraktene, har de gjort seg ekstra flid med å finslipe detaljene denne gang.
Velkommen til stor-konsert den 29de oktober, ta med redningsvest og hold godt på hatten!