Responsive knapp
46-facebook-512
OLA BREMNES

Nyutgivelse av albumet "Vi som bygger skip"

Spell Musikk gir på ny ut Ola Bremnes-plata «Vi som bygger skip», remastret i Store Studio i Bodø. Albumet er å finne på de vanligste digitale plattformene fra 15 november 2018.
«Vi som bygger skip» består av 14 sanger skrevet til 100-årsjubileet for Kaarbøs mekaniske skipsverft i 1996. Sangene handler om folk og båter, -hva du må gi for å få ting til å flyte. En hyllest til de som har lagt ned år av sitt liv til å bygge, å skape. Det synges både om gründeren og «gutta på golvet». Damene får sin egen vals, utmerket sunget av Nora Utvåg.

På albumet deltar gjestesolister, musikere fra blåsegruppa Balder, koret Vox Arctica dirigert av Arne Dagsvik samt  et band med sterke musikere fra landsdelen. Bjørn Andor Drage er arrangør og spiller med hele veien så det ryker av tangentene. Han har også produsert det hele.

Albumet har lenge vært utsolgt og etterspurt. Derfor fant Spell Musikk det betimelig å trykke plata opp på ny. Ved siden av å være en svært bra plate med tekster og musikk på høyt nivå, er det også et innblikk i verdifull kystkultur. Derfor føles det ekstra meningsfullt å gi ut sangene på nytt.

Harstad Skipsindustri har vært behjelpelig med å få dette til. Spell Musikk har også trykket fysiske eksemplarer med nye og spennende bilder av Trym Ivar Bergsmo