Responsive knapp
46-facebook-512
OLA BREMNES

Hav av tid

ble innspilt september 2009, utgitt i 2010 på Spell Musikk.
Se på det coveret Svein Spjelkavik har laga, basert på et foto av Ola Albert Bjerrang. Det forestiller ei sjur, eller «skjære» som de sier sørpå. Det er en fugl du ikke kødder med. Den  kan varsle både vår og ulykke og drar mye rart inn i reiret....
Faren min, Ole H Bremnes, stiller her med en briljant tekst om denne skapningen. Det øvrige er skrevet av meg. En av sangene heter «Rødbrune seil» og handler om en båt som ved et mirakel kom tilbake til den bygda den seilte ut i fra for to år siden. Her er også sangen om de to søstrene som vil at du skal komme innom butikken sin, slik at de kan få tatt mål av deg.
Kari Bremnes deltar på sangen «Stjerneliv». Det er en slags julesang. Skinn så lenge du får lov , er vel budskapet her . Og takk når det er over.
Golfstrømmen har også fått sin hyllest.Det er i grunnen mye vann som flyter rundt i  denne utgivelsen. Gitarsoloen på Golfstrømmen Geir Sundstøl  er ufattelig fin, så er det sagt. Ufattelig fin.
Sundstøl spiller også på et par andre spor. Terje Nohr Olsen tar seg av  det øvrige gitararbeidet, David Wallumrød spiller diverse tangentinstrumenter, og Kristin Skaare leverer trekkspill, zither og vokal. Daniel Sandén Warg trakterer feler og munnharpe, og Atle Nymo spiller bassklarinett på «Hjerterom». Martin Windstad tar rytmisk ansvar med trommer og tingeltangel. Sånt blir det fest av, både i sjel og sinn.
Gjermund Silset er bass-spillende produsent. Et funn, spør du meg. Eller sjura.

 

Hav av tid

Spell Musikk AS
Utgitt i 2010
 1. Elva
 2. Rødbrune seil
 3. Golfstrømmen
 4. Ordan
 5. Stjerneliv
 6. Lerke og Lønn
 7. Sjura
 8. Ho Marit
 9. To søstre
 10. Hjerterom
 11. Hav av tid